Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (3.05 secunde)
Persoanele fizice si juridice care vor sa cunoasca posibilitatile de recuperare a sumelor pe care firma MTS Leasing GmbH li le datoreaza trebuie sa-l contacteze pe avocatul care se ocupa de administrarea patrimoniului, informeaza Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Costul convorbirilor telefonice se vor ieftini de la 1 ianuarie 2006 datorita scaderii tarifelor de interconectare ale RomTelecom, decizie luata recent de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Astfel, alaturi de firmele straine de call center care s-au orientat catre Romania, s-au dezvoltat si afaceri cu capital exclusiv romanesc, care au intrevazut oportunitatile de dezvoltare a acestui tip de externalizare a serviciilor.
Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul bulgaresc. ... locuri pentru distractie, baruri de noapte si discoteci, dar si pentru tratamente balneare si de infrumusetare. Plaja din Albena are 5 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul unui golf pitoresc.
Emisiile telefoanelor mobile surescita cortexul cerebral, in partea aflata cel mai aproape de aparat, potrivit unui nou studiu publicat ieri de cercetatorii italieni. ... Specialistii din industria telefoniei mobile estimeaza ca aproximativ 730 de milioane de celulare vor fi vandute pana la finalul acestui an.
Agentiile de turism castiga bani frumosi din organizarea de vacante si concedii. ... Cheltuielile minime cu infiintarea firmei ajung la circa 5.000 de euro, insa ele pot diferi foarte mult, in functie de circumstante.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii. ... Rata anuala a inflatiei se mentine peste 7%, anunta Institutul National de Statistica (INS).
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii. ... Rata anuala a inflatiei se mentine peste 7%, anunta Institutul National de Statistica (INS).
Conducerea galateana a Consiliului Concurentei ii anunta pe cei care au de gind sa faca reclamatii ca institutia si-a schimbat adresa.
Intr-o lume a vitezei, serviciile de telefonie mobila sunt indispensabile. Concurenta este acerba, mai ales ca pe piata sunt mai multe retele de telefonie mobila cu oferte care mai de care mai atractive.
Incepand de ieri, BNR a impus noi reguli la imprumuturi, prin includerea in plafonul pentru evaluarea bonitatii clientilor a tuturor costurilor aferente imprumuturilor contractate. Normele BNR au fost intelese in mod diferit de companiile financiare nebancare.
Informatia nu este oficiala, dar exista zvonuri ca ambele companii sunt in tratative pentru a produce un telefon mobil sub marca Google, care ar avea incorporate versiuni mobile de aplicatii Google, precum Google Earth, Gmail etc.
Un proiect al Comisiei Europene prevede inlesnirea conditiilor prin care cetatenii pot lua credite mai usor de oriunde de pe teritoriul tarii, potrivit Agentiei Reuters, citata de Mediafax.
Inovatiile de pe piata telefoniei mobile fac ca pretul anumitor telefoanele sa se ridice cu mult peste cateva mii de euro.
Daca la prima vedere meseria de a inspecta anumite societati sau persoane si apoi de a le aplica diferite sanctiuni poate fi considerata una fara riscuri, lucrurile nu stau chiar asa de roz.
Majoritatea telefoanelor mobile luate la oferta de la un anumit operator sunt si codate în respectiva retea. ... Operatia nu este foarte complicata, totul facându-se software, dar la unele mobile 3G mai noi este ceva mai greu.Odata deblocat, un astfel de telefon îsi pierde garantia.
Oricât de mult ati munci, nu va ajunge timpul pentru a va îndeplini toate îndatoririle?
O familie din comuna Podari se plange de serviciile de proasta calitate oferite de furnizorul local de energie electrica. Oamenii acuza ca au fost tratati necorespunzator de dispecerii apelati la Serviciul de Deranjamente al CEZ.
Primaria se pregateste sa cumpere baza sportiva Constructorul, de peste sapte hectare, de la o batrana de 83 de ani, motivand ca vrea sa extinda parcul.
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
google-analytics.com